Jos viesti ei näy oikein, voit avata sen selaimessasi.

Tämä on Suomen Taitoluisteluliiton uutiskirje, jossa kerromme ajankohtaisista asioista. Jaathan Sähkäriä seurassasi eteenpäin.

Kevään koulutukset
Ilmoittautuminen taitoluisteluohjaajan koulutuksen kevään 2019 moduuleille ja I- ja II-tason valmentajakoulutuksiin on nyt avoinna. Lue lisää uudistuneesta taitoluisteluohjaajan koulutuksesta ja tasokoulutuksista täältä: http://en.luistelu.datalatu.fi/liitto/koulutukset/ohjaaja-ja-valmentajakoulutus.
Koulutusten ajankohdat ja paikat ilmoittautumislinkkeineen löytyvät koulutuskalenterista: http://en.luistelu.datalatu.fi/liitto/koulutukset.

Kesäleirien ilmoittautuminen avoinna
Taitoluisteluliitto järjestää kaksi suosittua yksinluistelun kesäleiriä Vierumäellä 24.-29.6.2019 ja 1.-6.7.2019. Leirien valmennuksesta vastaa nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova. Jälkimmäisellä leirillä vierailevana valmentajana nähdään ranskalainen huippuvalmentaja Florent Amodio. Lisätiedot (mukaan lukien sarjat) ja ilmoittautumiset: http://en.luistelu.datalatu.fi/luistelijalle/leirit/.

Poikien oma leiri toukokuussa
Ilmoittaudu mukaan poikien omalle leirille, joka järjestetään Vierumäellä 13.-15.5.2019. Leirille voi tulla mukaan kaiken ikäiset ja tasoiset luistelijat aina seniorimiehiin asti. Valmennus suunnitellaan ja toteutetaan jokaisen henkilökohtaisen taitotason ja tavoitteiden mukaiseksi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://en.luistelu.datalatu.fi/luistelijalle/leirit/.

Kevään MiniChallenge -leiri
Suuren suosion saavuttanut MiniChallenge -leiri saa jatkoa! Extraleiri järjestetään 12.-14.5.2019 Vierumäellä. Ilmoittautuminen on nyt avoinna silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille. Varaa paikkasi nopeasti! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://en.luistelu.datalatu.fi/luistelijalle/leirit/.

Muodostelmaluistelun yksilötaitotestit
Urheilulukioihin ja -oppilaitoksiin pyrkiville muodostelmaluistelijoille järjestetään pakolliset, valtakunnalliset yksilötaitotestit 28.3.2019 klo 9.00-16.00 Oulunkylän jäähallissa Helsingissä. Lisätiedot: http://en.luistelu.datalatu.fi/luistelijalle/kilpailijalle/urheiluoppilaitoshaku/.

Talent -ryhmästä Nuorten projektiryhmäksi
Talent -ryhmän nimi muuttuu keväällä Nuorten projektiryhmäksi. Toiminta pysyy suurimmaksi osaksi samankaltaisena, mutta pieniä päivityksiä on luvassa. Ilmoittautuminen Nuorten projektiryhmän valintaleirille on avoinna 31.3.2019 asti. Lisätiedot valintamenetelmistä: http://en.luistelu.datalatu.fi/luistelijalle/kilpailijalle/nuorten-projektiryhma/.

KEKE-koutsi – vinkit ympäristövastuulliseen seuratoimintaan
Suomen Olympiakomitean Kestävän kehityksen työkalupakin avulla seura-arjesta tehdään entistä fiksumpaa ja kestävämpää. Lue lisää Olympiakomitean sivuilta ja löydä keinoja ympäristövastuullisen seuratoiminnan pyörittämiseen: https://www.olympiakomitea.fi/keke-koutsi-vinkit-ymparistovastuulliseen-seuratoimintaan/.

Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa
Sanna Vuorinen aloittaa Suomen Taitoluisteluliitossa seuratoiminnan kehittäjänä 4.3.2019. Vuorinen siirtyy tehtäväänsä Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden toiminnanjohtajan paikalta, missä hän työskenteli vuodesta 2015. http://en.luistelu.datalatu.fi/2019/02/12/sanna-vuorinen-aloittaa-liiton-seuratoiminnan-kehittajana/.

Uusi kilpailukalenteri työn alla
Kilpailukalenterin julkaisu saattaa viivästyä hieman tulevien muutosten takia. Kalenteri julkaistaan maaliskuun alussa, ja kilpailujen haku tapahtuu maaliskuun aikana.

Katsomokäyttäytyminen
Muistutamme vielä kisakatsomon hyvistä käytöstavoista ja kunnioituksesta toistemme tekemää työtä kohtaan. Kilpailusuoritusten aikana ei ole reilua liikkua tai metelöidä katsomossa, se häiritsee paitsi katsojia myös luistelijoita. Myöskin kameran salamavalon käyttö häiritsee luistelijoita suoritusten aikana. Muistathan myös, että luistelijoiden/joukkueiden ja tuomareiden negatiivisella arvostelulla voi olla ikäviä seurauksia. Annetaan kaikille rauha keskittyä suorituksiin ja niiden seuraamiseen.

Terveisin,

Suomen Taitoluisteluliitto

© 2023 Suomen Taitoluisteluliitto ry | stll.fi