Jos viesti ei näy oikein, voit avata sen selaimessasi.

JOULUKUUN SÄHKÄRI

Jakelu: Seurojen puheenjohtajat, seurojen käytännön toiminnasta vastaavat, seurojen viestinnästä vastaavat, YL vastuuvalmentajat, ML vastuuvalmentajat, Tähtiseuravastaavat, aluepäälliköt, liittohallitus ja Taitoluisteluliitto

Tämä on Suomen Taitoluisteluliiton uutiskirje, jossa kerromme tärkeistä ajankohtaisista asioista. Jaathan Sähkäriä seurassasi eteenpäin.


Seuralle

Luistelukoulujen mainosmateriaalit

Seurojen käyttöön on nyt luotu uusitut luistelukoulujen mainosmateriaalit. Olemme koonneet samaan kansioon myös aiemmat luistelukoulujen tukimateriaalit sekä luistelukoulupassin ja -diplomit. Materiaaleihin pääsee käsiksi myös liiton verkkosivujen materiaalipankista.

Lisätietoja ja apuja mila.kajas@stll.fi / 040 530 5400

ESLU Hyvän seuran hallinto -webinaari

Hyvin hoidettu hallinto on seuran kivijalka, joka mahdollistaa vahvan perustoiminnan toteuttamisen jäsenten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU:n Hyvän seuran hallinto -koulutus on hyvä startti uusille hallituksen jäsenille sekä toimii loistavana työkaluna ja kertauksena myös hallituskonkareille.

Webinaari järjestetään 20.1.2021 klo 18-21.
Kouluttajana toimii Suomen Olympiakomitean järjestöpäällikkö Rainer Anttila.
Ilmoittaudu mukaan 13.1. mennessä täältä.


Luistelijalle

Suomen Taitoluisteluliiton kesäleirit

Kesällä 2021 järjestetään kaksi laadukasta yksinluistelijoiden kesäleiriä Vierumäellä. Jääharjoittelun lisäksi kaikki leiripäivät sisältävät tanssi- ja oheisharjoittelua.
Leiri 1: 28.6.-3.7.2021
Leiri 2: 5.7.-10.7.2021

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

MiniChallenge -leirit 2021

Suositut MiniChallenge -leirit yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille järjestetään helmi- ja kesäkuussa 2021. Leirit pidetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Leiri 1: 9.-11.2.2021
Leiri 2: 21.-23.6.2021

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.


Valmentajalle

Koulutukset

Kaikki joulu-tammikuun ohjaajakoulutukset, tasokoulutusten lähijaksot sekä täydennyskoulutukset on peruttu. Uusia ajankohtia kartoitetaan helmi-toukokuulle koronatilanteen ja kilpailukalenterin mukaan. Myös webinaarimuodossa toteutettavia täydennyskoulutuksia on suunnitteilla. Tiedotamme koulutuksista liiton tapahtumakalenterissa ja viestintäkanavissa.

Ammattivalmentajaksi?

Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä on auki haku Valmennuksen osaamisalan tutkinnolle (entinen valmentajan ammattitutkinto). Tutkinnon aikana opiskelija pääsee kehittämään laaja-alaisesti valmennuksen toimintaympäristöään, ammatillista toimintaansa valmentajana sekä valmennusfilosofiaansa urheilijakeskeisen valmentamisen toimintakulttuurissa.

Lisätietoa tutkinnosta sekä tutkintoon hakemutumisesta täältä.


Kilpailut ja tapahtumat

Kevään kilpailukalenteri

Kevään 2021 kilpailukalenteri liiton kilpailujen osalta julkaistaan alkuvuodesta. Alueet ja seurat anovat kevään 2021 kilpailut tammikuussa julkaistavalla lomakkeella. Kaikki syksyllä 2020 myönnetyt kutsu- ja aluekilpailut on anottava uudelleen. Tuomaristot nimetään ensin liiton kilpailuihin, jonka jälkeen alueet ja seurat voivat edetä omien kilpailujensa osalta.

Tapahtumakalenteri ajan tasalle

Suomen Taitoluisteluliitto toivoo seuroilta aktiivista ja ajantasaista liiton tapahtumakalenterin päivittämistä. Kalenteriin voi lisätä kaikki leirit, testit, kilpailut ja näytökset. Peruttujen tapahtumien nimen loppuun tulee päivittää sana PERUTTU.

Tästä Tapahtumakalenteriin.Suomen Taitoluisteluliiton toimisto on kiinni 23.12.2020 - 3.1.2021.

Toivotamme sinulle rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2021!

© 2023 Suomen Taitoluisteluliitto ry | stll.fi