Jos viesti ei näy oikein, voit avata sen selaimessasi.

HELMIKUUN SÄHKÄRI

Jakelu: Seurojen puheenjohtajat, seurojen käytännön toiminnasta vastaavat, seurojen viestinnästä vastaavat, YL vastuuvalmentajat, ML vastuuvalmentajat, Tähtiseuravastaavat, aluepäälliköt, liittohallitus ja Taitoluisteluliitto

Tämä on Suomen Taitoluisteluliiton uutiskirje, jossa kerromme tärkeistä ajankohtaisista asioista. Jaathan Sähkäriä seurassasi eteenpäin.

KUUKAUDEN VINKKI

Kriisien varalta tulisi kaikilla toimijoilla olla suunnitelma niiden hoitamiseksi. Suomen Taitoluisteluliitto on työstänyt seurojen käyttöön kriisiviestintäsuunnitelman pohjan. Lisätiedot aiheeseen liittyen viestintäpäällikkö Mila Kajas-Virtaselta.

SEURALLE

Työpajat seuratoimijoille

Seuran hallinnon ja kehittämisen tueksi järjestetään erilaisia työpajoja Teamsin välityksellä. Työpajat on suunnattu kaikille seurojen käytännön toiminnasta vastaaville, hallitusten jäsenille ja hallinnollisille työntekijöille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

2.3. Toimintasuunnitelman rakentaminen
23.3. Vuosi-ilmoituksen täyttö

SeuraTeams

Taitoluisteluliitto jatkaa kuukausittaisia seurajohdon SeuraTeamseja. Seuraava Teams-tapaaminen järjestetään 25.3. Kutsu seurojen puheenjohtajille ja käytännön toiminnasta vastaaville lähetetään lähempänä tapaamista. Lisätiedot SeuraTeamseista täältä.

Seurasiirrot

Ohjeet seurasiirtojen tekemiseen sekä pelisäännöt muodostelmajoukkueiden siirtoajoista löytyy liiton nettisivuilta.

Yksinluistelun testitilaisuuksien järjestäminen

Yksinluistelun testitilaisuuksien järjestämiseen 1.3.2021 lähtien on luotu uudet ohjeet ja linjaukset. Lisätiedot perus- ja elementtitesteistä täältä.

LUISTELIJALLE

Yksilötaitotestit urheilulukioihin ja -oppilaitoksiin pyrkiville

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää kaikille urheilulukioihin ja -oppilaitoksiin pyrkiville muodostelmaluistelijoille pakolliset, valtakunnalliset yksilötaitotestit tiistaina 30.3.2021 klo 8.30-18.00 Oulunkylän jäähallissa Helsingissä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen testiin täältä.

Suomen Taitoluisteluliiton kesäleirit Vierumäellä

Taitoluisteluliiton laadukkaat kesäleirit ovat nyt varattavissa. Leirit ovat kuuden päivän pituisia sisältäen jää-, tanssi- ja oheisharjoittelua. Kesäleirit järjestetään Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä.

Leiri 1: 28.6.-3.7.
Leiri 2: 5.-10.7.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

MiniChallenge -leiri

Silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille järjestetään suositut Taitoluisteluliiton MiniChallenge -leirit maalis- ja kesäkuussa Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Valmentajina toimivat maaliskuun leirillä Nuorten Olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja Merja Huttunen, ja kesäkuussa Nuriya Pirogova ja Nita Viiri.

Maaliskuun leiri: 8.-10.3.
Kesäkuun leiri: 21.-23.6.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

Muodostelmaluistelun Excellence Camp -leirit

Muodostelmaluistelijoiden ja -valmentajien Excellence Camp -leirit järjestetään jälleen toukokuussa. Vetäjinä SM-noviisien leirillä toimivat Kaisa Arrateig ja Milja Sarkkinen, ja SM-junioreiden leirillä Anu Oksanen. Molempien leirien jääharjoituksissa yksilötaitoja tulee harjoittamaan yksinluistelun tekninen spesialisti Merja Huttunen.

SM-noviisit 3.-4.5.
SM-juniorit 5.-6.5.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

Vierumäen Happy Skater -kesäleirit

Tänä kesänä Vierumäellä leireillään neljällä Happy Skater -kesäleirillä. Taitoluistelun Happy Skater -leireillä painotetaan lajiharjoittelun lisäksi myös ilmaisua ja eläytymistä, niin jäällä kuin oheisharjoituksissakin. Tutustu ohjelmaan ja varaa leiripaikkasi täältä.

KOULUTUKSET

10.3. Yksinluisteluvalmentajien verkkotapaaminen
11.3. Muodostelmaluisteluvalmentajien verkkotapaaminen
27.3. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #2, Vierumäki
17.4. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #3, Tampere
18.4. Taitoluisteluohjaajan koulutus, moduuli #4, Tampere

Hakuaika perus- (I-taso) ja jatkotason (II-taso) koulutuksiin on avoinna 31.3. saakka.
Lisätietoja ja haku perustasolle
Lisätietoja ja haku jatkotasolle

TAPAHTUMAT

Muodostelmaluistelun ja jäätanssin SM-senioreiden kilpailut 27.-28.2.

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkueille ja jäätanssin SM-senioreille lyhyt- ja vapaaohjelmakilpailun 27.-28.2. Paikan päälle ei yleisö pääse, mutta Taitoluisteluliitto tarjoaa kaikille taitoluistelun ystäville tapahtumasta maksuttoman suoratoistolähetyksen osoitteessa skatingfinland.fi/live. Myös Ruutu näyttää lähetyksen maksutta kanavallaan.

Lumikuningatar 2022

H.C. Andersenin rakastettu Lumikuningatar-tarina tuodaan jäälle kaikkien aikojen suurimmassa kotimaisessa jäätuotannossa Tampereen Uros Live -areenalla tammikuussa 2022. Lipunmyynti on nyt auki!

Lisätiedot osoitteesta lumikuningatar.fi

© 2024 Suomen Taitoluisteluliitto ry | stll.fi