Mentorointi

Haku muodostelmaluisteluvalmentajien mentorointiprosessiin

Hei tulevaisuuden huippumuodostelmaluistelun tekijä! Hae mukaan muodostelmaluisteluvalmentajien mentorointiprosessiin!

Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi valmentajana? Kaipaatko tukea valmennettaviesi kohtaamiseen valmennusympäristössäsi? Haluatko saada uutta ymmärrystä joukkueesi ryhmädynamiikasta? Kaipaatko tukea valmentajan uraasi ja elämänhallintaasi?

 

Päätoimisille muodostelmaluisteluvalmentajille suunnattu mentorointiprosessi käynnistyy syksyllä 2018. Mukaan voivat hakea kaikki Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseuroissa päätoimisesti tavoitteellisesti työskentelevät muodostelmaluisteluvalmentajat.

Mentorointiprosessi sisältää kauden 2018-2019 aikana viisi yhteistä ryhmätapaamista. Osallistujien tulee sitoutua kaikkiin mentorointitapaamisiin. Tapaamiset ovat lokakuussa, joulukuussa, helmikuussa, huhtikuussa ja toukokuussa. Ajankohdat ja paikat tarkennetaan alkusyksyn 2018 aikana yhdessä mukaan valittavien valmentajien kanssa.

Toiminnan tavoitteena on tutkia omaa valmentajuutta ja kehittyä valmentajana. Mentorointiprosessin aikana opitaan ja kehitytään taidoissa kohdata ja auttaa valmennettavia sekä jaetaan kokemuksia muiden valmentajien kesken.

Prosessin mentorina toimii Marja ”Maikku” Miettinen (LitM, työnohjaaja ja valmentaja). Maikulla on laaja kokemus eritasoisista mentorointi- ja valmennustehtävistä eri lajeista maajoukkue- ja seuratasolla. Hän on valmentanut yhteensä 35 vuotta, joista viisi vuotta koripallon naisten maajoukkuetta, plakkarissaan 8 SM-mitalia valmentajana junioritasolta. Lisäksi Maikku on tehnyt paljon erilaisia mentori-, työnohjaus- ja organisaatioiden kehittämisprosesseja ja nyt hän työskentelee Turun NMKY:n Urheilutoiminnanjohtajana. Maikku on valittu Suomen Valmentajien vuoden naisvalmentajaksi, LiikU:n vuoden kouluttajaksi ja hän on saanut Piikkarit-palkinnon tekemästään tasa-arvo työstä liikunnan hyväksi.

Mentorointiprosessi toteutetaan Suomen Taitoluisteluliiton tukemana, yhteistyössä Suomen Valmentajien kanssa. Valmentajalle itselleen / seuralle jää prosessista maksettavaksi yhteensä 80 euron omavastuuosuus sekä mahdolliset matkakulut.

Hae mukaan 31.8. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/mlmentorointihaku

Lisätietoja: Koulutus ja seuratoiminnan kehittäjä