Valmentajien täydennyskoulutus 2.11. Helsinki Grand Prix of Figure Skating -kilpailun yhteydessä

HELSINKI GRAND PRIX OF FIGURE SKATING 2018

Valmentajien täydennyskoulutus pe 2.11. klo 8.30-10

Suomen Taitoluisteluliitto järjestää Helsinki Grand Prix of Figure Skating 2018 -kilpailun yhteydessä valmentajien täydennyskoulutuksen.

Kohderyhmä:

Avoin kaikille taitoluistelun (yksinluistelu, muodostelmaluistelu, jäätanssi) valmentajille.​

Teema:

Koulutuksen teemana on kansainvälinen huippuvalmennusympäristö.

Kyseessä on vuorovaikutteinen tilaisuus, jossa kuullaan ja keskustellaan kansainvälisen huippuvalmentajan työstä, tärkeimmistä painopisteistä ja suurimmista haasteista.

Osallistujia pyydetään valmistautumaan etukäteen laatimalla mieltä askarruttavia kysymyksiä vieraileville huippuvalmentajille.

Kouluttajat: 

Kokemuksiaan kansainvälisen huippuvalmentajan työstä jakavat olympiavoittoihin ja maailmanmestaruuksiin luistelijoitaan luotsanneet, myös suomalaisten luistelijoiden kanssa yhteistyötä tekevät, huippuvalmentajat Jean-François Ballester (FRA) sekä Alexei Mishin (RUS).

Osallistumismaksu:

Osaamisen kehittäminen on STLL:n strateginen painopiste. STLL:n tukemana koulutus on jäsenseurojen valmentajille maksuton (50€ ei-jäsenseurojen valmentajat).

Paikka:

Töölön jalkapallostadion, Hall of Fame -kokoustila (Urheilukatu 5, 00250 Helsinki).

OHJELMA

perjantai 2.11.2018 

klo 8.30-10

Avaus

Questions & Answers / Jean-François Ballester

Tauko

Questions & Answers / Alexei Mishin

klo 10- Mahdollisuus siirtyä seuraamaan Helsinki Grand Prix of Figure Skating -kilpailujen harjoituksia (sisäänpääsy harjoituksiin on valmentajille maksuton). Lisätietojahttps://en.stll.fi/gp-2018/