Helsingin Taitoluisteluakatemia etsii seurasydäntä

Haluamme olla seura, jossa kaikki otetaan lämpimästi vastaan, tehdään töitä yhdessä kehittäen ja jossa luistelijan ääni kuuluu ja kuullaan. Tule meille Seurasydämeksi jatkamaan jo alkanutta työtä tällaisen seuran eteen! Haemme kasvavaan joukkoomme henkilöä, joka sykkii energiaa ja iloa sekä tukee toiminnallaan toisiaan kunnioittavan ja arvostavan yhteisön rakentumista.

Tehtäviisi tulee kauden aikana kuulumaan:

  • Seuran hallinnollisia tehtäviä (mm. uusien jäsenten vastaanottaminen, laskujen käsittelyä, apurahahakemuksissa avustaminen)
  • Luistelukoulun ja sen markkinnoinnin koordinointi (mm. luistelukoulupassien hankinta, kommunikointi kiinnostuneiden kanssa)
  • Avustaminen seuran tapahtumien ja kilpailuiden järjestämisessä.

Toivomme, että sinulla on halua kehittää ja toteuttaa päivittäin seuran sanomaa. Sinulla on intoa ja ideoita viedä seuran markkinointia eteenpäin niin sosiaalisessa mediassa kuin kohtaamalla ihmisiä kasvotusten. Tietotekniset taidot ja asioiden nopea omaksuminen ovat oleellisia tehtävässä onnistumisessa. Ihannetilanteessa sinulla on taustaa taitoluistelun maailmasta, mutta hallinnollisten tehtävien kannalta se ei ole välttämätöntä.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.8.2021-30.4.2022 ja osa-aikainen. Hallinnollisen osuuden kiinteä kuukausipalkka (20 h/vko) tulee sijoittumaan 1100-1300 €/kk välille ja määräytyy henkilön kokemuksen ja koulutuksen pohjalta. Osa töistä on iltaisin ja viikonloppuisin tehtävää, jotta olet kohtaamassa luistelijoita ja vanhempia hallilla. Tehtävänkuvaa tarkennetaan yhdessä ja vastaamaan sinun vahvuuksiasi. Toimeen on mahdollista yhdistää myös valmennustunteja osaamisesi mukaan, tällöin tuntimäärä lisääntyy sen mukaisesti.

Sinun toimintasi varmistaa seuran yhtenäisen sydämen sykkeen ja tuo sen näkyväksi!

Sykähtikö sydämesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään ke 9.6.2021 osoitteeseen puheenjohtaja@taitoluisteluakatemia.fi. Hakijat haastatellaan 10.-16.6. välisenä aikana. Tarkempiin kysymyksiin tehtävästä vastaa hallituksen puheenjohtaja Maiju Laaksonen, puh. 040 544 1760.

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja vammaisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Seurasta

Helsingin Taitoluisteluakatemia HTA on Helsingissä toimiva yksinluisteluun keskittyvä taitoluisteluseura. Haluamme tarjota uuden alustan yksinluistelun kehittämiselle Helsingissä: mahdollisuus pysyä yhdessä seurassa, vaikka oma elämäntilanne vaihtuu ja tarpeet harrastukselle muuttuvat. Halusipa luistelija sitten opetella ensimmäiset askeleensa jäällä, tähdätä huipulle tai harrastaa muun elämän ohessa taitoluistelua, meillä se onnistuu.

Lisätietoja www.taitoluisteluakatemia.fi, Instagramista ja Facebookista @taitoluisteluakatemia tai #HTA #HelsinginTaitoluisteluakatemia #HyvälläTunteellaAidosti #LuistellenLäpiElämän