Porvoon Taitoluistelijat etsii yksinluisteluvalmentajaa

Porvoon Taitoluistelijat ry (PTL ry) on v. 1978 perustettu taitoluisteluseura. Seurassa luistelee vuosittain yli 250 yksinluistelijaa, muodostelmaluistelijaa ja luistelukoululaista.

Haemme täydennystä valmennustiimiimme: YKSINLUISTELUVALMENTAJA

Etsimme yksinluisteluvalmentajaa osaksi valmennustiimiämme harrastajien ja yksinluistelun kilpasarjojen valmennukseen. Työ sisältää valmennusvastuun sovituista ryhmistä yhdessä toisten valmentajien kanssa. Tehtävä sisältää myös suunnittelutyötä, osallistumista kilpailuihin ja leireihin.

Toivomme sinulta oman yksinluistelukokemuksen lisäksi kokemusta valmennustyöstä ja vähintään perustason valmentajakoulutusta mutta otamme huomioon myös oman aktiiviuran lopettaneet valmennusuran aloittaneet hakijat. Eduksi luetaan kiinnostus koreografioiden tekemiseen. Toivomme sinulta iloista, avointa ja vastuuntuntoista otetta valmennus- ja seuratyöhön. PTL kannustaa ja tukee valmentajia kouluttautumisessa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Työ voi olla sopimuksen mukaan joko kokoaikainen tai osa-aikainen ja aluksi määräaikainen.

Sovellamme määräaikaisessa sopimuksessa neljän kuukauden koeaikaa. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Toivomme, että jätät vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 20.6.2021. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikka tullaan täyttämään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn viimeistään 1.8.2021.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteeseen ptlpuheenjohtaja@gmail.com

Tiedusteluihin vastaa puheenjohtajamme Petra Bojers 0449062222