Excellence Camp 2021 PERUTTU

Päivitetty 17.5.2021

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi kesän 2021 leirit on peruttu. Tavoitteenamme on järjestää leirit kesällä 2022.

————

Päivitetty 12.4.2021

Seuraamme COVID-19 tilanteen kehittymistä. Jos rajoitukset tai yleinen koronatilanne ei salli leirien järjestämistä, kaikki maksetut maksut palautetaan osallistujille. Luisteiijoiden ja valmentajien turvallisuus on edellytys tapahtuman järjestämiselle.

————

Taitoluisteluliitto jatkaa jälleen muodostelmaluistelijoille ja -valmentajille tarkoitettua ”Excellence Camp” -leiritystoimintaa keväällä 2021.

Leiritystoiminnan tavoitteita ovat mm. luistelijoiden ja valmentajien osaamisen lisääminen sekä suomalaisen muodostelmaluistelun korkean tason varmistaminen Olympiadilla 2018-2022. Leirit järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Leirien 2021 ajankohdat ovat seuraavat / PÄIVITETTY:

SM-juniorit 17.-18.6.2021
SM-noviisit 18.-19.6.2021

Taitoluisteluliitto tukee leiritystoimintaa ja leirin hinta on 120€/osallistuja.

SM-noviisien leirillä vetäjinä toimivat joukkueitaan maailmanmestaruuksiin luotsanneet Kaisa Arrateig ja Milja Sarkkinen.
SM-juniorileirillä vetäjänä toimii Maikki Uotila-Kraatz. Yksilötaitoja tulee molempien leirien jääharjoituksiin opettamaan mm. MiniChallenge-leireiltä tuttu valmentaja ja yksinluistelun tekninen spesialisti Merja Huttunen. Leiriin sisältyy myös muuta oheis- ja luento-ohjelmaa.

Leireille voi ilmoittautua SM-junioreista 2 luistelijaa / joukkue ja SM-noviiseista kauden rankingin perusteella 10 parhaasta joukkueesta 2 luistelijaa / joukkue. Muista joukkueista 1 luistelija / joukkue.

Leirille voivat ilmoittautua kaikkien SM-noviisi- ja SM-juniorijoukkueiden valmentajat (joukkue osallistunut ko. sarjaan kaudella 2020-2021. Max. 2 valmentajaa / joukkue).

Huom! Koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärää voidaan joutua rajoittamaan. Ilmoittakaa osallistujat ensisijaisuusjärjestyksessä; Jos osallistujamäärää joudutaan pienentämään, leirille valitaan ensin ilmoitettu urheilija/ valmentaja.

Joukkue valitsee itse leireille mukaan ilmoitettavat luistelijan/t.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Satu Niittynen 
Valmennuspäällikkö

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.