Kesäleirit

Taitoluisteluliitto järjestää Vierumäellä kaksi kesäleiriä 2021

Taitoluisteluliiton järjestämät kesäleirit tulevat taas!

Taitoluisteluliitto tarjoaa korkeatasoiset kesäharjoittelumahdollisuudet yksinluistelijoille Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Kesällä 2021 Vierumäellä järjestetään kaksi laadukasta leiriä.

Leirit ovat kuuden päivän pituisia ja sisältävät jopa kolme jääharjoitusta päivässä. Ainoastaan lähtö- ja tulopäivinä on kaksi jääharjoitusta. Jääharjoittelun lisäksi kaikki leiripäivät sisältävät tanssi- ja oheisharjoittelua. Oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti mm. rotaatio- ja valjaslaitteistoja.

Leiri 1: 28.6.-3.7.2021

Ensimmäisen leirin lajivalmennuksesta vastaavat Nuorten Olympiavalmentaja Nuriya Pirogova, ja MiniChallenge-, Challenge- ja Nuorten Projektiryhmän leireiltä tuttu Merja Huttunen ja mm. Vera Stoltin valmentajana tunnettu Aleksei Saks. Apuvalmentajana toimii Riina Varjokari.

Tanssinopettajana leirillä toimii viime kesältä tuttu Joanna Kerkelä.

Leiri 2: 5.-10.7.2021

Toisen leirin lajivalmennuksesta vastaavat Nuorten Olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja Aleksei Saks. Apuvalmentajana toimii Riina Varjokari.

Leirin tanssinopettajana toimii Joanna Kerkelä.

Leireillä on paikkoja sekä kaudella 2021-2022 Taitoluisteluliiton valmennusryhmiin kuuluville luistelijoille että muille luistelijoille. Molemmille leireille voivat ilmoittautua:

  • A-silmut, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja ET2
  • Debytantit
  • Noviisit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja ET2
  • Juniorit
  • Seniorit
  • SM-noviisit
  • SM-juniorit
  • SM-seniorit

Suomen Taitoluisteluliitto edellyttää luistelijoiden olevan tarpeeksi itsenäisiä osallistuakseen leirille. Luistelijat majoittuvat leirillä keskenään jaetuissa huoneissa. Luistelijan huoltaja(t) vastaa itsenäisyyden arvioinnista.


 

Ilmoittautuminen leireille (ilmoittautuminen alkaa 7.12.2020 klo 9:00)

KESÄLEIRI 1 ILMOITTAUTUMINEN

KESÄLEIRI 2 ILMOITTAUTUMINEN

Jos leiri on täynnä, voit kysyä mahdollisista peruutuspaikoista koulutus- ja tapahtumakoordinaattorilta.

Suomen Taitoluisteluliitto tukee leiritoimintaa. Kesäleirin hinta on 740 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100€ varausmaksu ja loput leirimaksusta maksetaan toukokuussa 2021. Leirihinta koostuu valmennuksesta ja 5vrk majoituksesta täysihoidolla. Leirin voi ostaa ainoastaan kokonaisuutena, eli pelkkää valmennusta ei ole mahdollista ostaa erikseen.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairastapauksessa on oltava yhteydessä leirin järjestäjään ja toimitettava lääkärintodistus liittoon maksun palautusta varten.

31+ vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50€ toimisto- ja käsittelykuluina.
14–30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 % leirin hinnasta.
0–13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta.

Mikäli leirille/leireille ilmoittautuu liian vähän osallistujia (väh. 20 luistelijaa/leiri), on Taitoluisteluliitolla oikeus perua leiri(t).

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita leirikohtaisia vakuutusjärjestelyjä.