MiniChallenge

STLL järjestää suosittuja MiniChallenge-leirejä yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille

MiniChallenge-leirin aikana tehdään kaksoisakselin ja kolmoishypyn harjoittelua edistäviä harjoitteita. Oheisharjoittelussa keskitytään tasapainon ja rytmin harjoittelemiseen.

MiniChallenge-leirille voivat ilmoittautua:

– A ja B -silmut, jotka ovat suorittaneet vähintään PT1 ja ET1
– Debytantit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja D3
– SM-noviisit ja noviisit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja ET2.


SYKSYN 2021 MiniChallenge-leiri
14.-16.11.2021 Suomen Urheiluopisto, Vierumäki
Leiriohjaajina Nuriya Pirogova ja Merja Huttunen, sekä Miia Hyttinen.
Marraskuun MiniChallenge-leirin ilmoittautumiseen pääset (1.9. alkaen) TÄSTÄ.

KESÄN 2022 MINICHALLENGE-LEIRI
8.-10.8.2022 Suomen Urheiluopisto

Leiriohjaajina helmikuun leirillä toimivat nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja Merja Huttunen sekä Nita Viiri.

Elokuun 2022 ilmoittautuminen avataan keväällä 2022.


Leirin hinta on 360 € / leiri.

Leirihinta sisältää jäät, oheisharjoitukset, valmennuksen, majoituksen ja ruokailut.
Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi mukaan, STLL:lla on oikeus perua leiri.

Suomen Taitoluisteluliitto edellyttää luistelijoiden olevan tarpeeksi itsenäisiä osallistuakseen leirille. Luistelijat majoittuvat leirillä keskenään jaetuissa huoneissa. Luistelijan huoltaja(t) vastaa itsenäisyyden arvioinnista.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Myöhemmin kuin 30 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50% leirin hinnasta. Myöhemmin kuin 14vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100% leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on toimitettava lääkärintodistus liittoon.

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.

 


Valmentaja esittäytyy:

merja

Merja Huttunen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Olen luistellut SM-tasolla ja kuulunut myös maajoukkueeseen silloin joskus, kauan aikaa sitten. Olen myös kouluttautunut ISU:n tekniseksi spesialistiksi. Teen ohjelmakoreografioita, kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja rakastan kaaria, askeleita ja piruetteja! Siksi niitä on niin mukava opettaa.

Miia Hyttinen

Olen koulutukseltani III-tason valmentaja ja Kauppatieteiden maisteri. Työskentelen Joensuun Katajassa päävalmentajana sekä toiminnanjohtajana. Luistelu-urallani kuuluin 10 vuotta maajoukkueeseen ja saavutin SM-mitaleita sekä menestyin kansainvälisissä kilpailuissa. 

   

Nita Viiri

Olen 2-tason valmentaja, liikunnanohjaaja (AMK) ja lisensoitu personal trainer. Toimin päätoimisena valmentajana Espoon Jäätaitureissa. Oman luistelu-urani aikana luistelin SM-tasolla sekä kuuluin maajoukkueeseen. Oma intohimoni on erityisesti hypyt, niiden analysointi ja harjoitteiden miettiminen jäälle sekä oheisharjoitteluun.