Maskikampanja seuroille

Suomen Taitoluisteluliiton pitkäaikainen tapahtumakumppani Arazzo Oy tarjoaa maskiksi.fi nettiverkkokauppansa kautta seuroille/joukkueille varainhankintaa kasvomaskimyynnillä. Kasvomaskien myynti on vaivaton ja ajan henkeen sopiva tapa tehdä varainhankintaa.

Maskiksi -kasvomaski on kotimainen tuote. Maski on kolmikerroksinen ja päällyskankaat tulostetaan ja maskit ommellaan Vantaalla. Käytettävät kankaat ovat ihoystävällisiä ja turvallisia. Puhdistus voidaan suorittaa keittämällä maskeja kiehuvassa vedessä pienellä määrällä pesuainetta tai pesemällä ne 60-90 asteessa pesupussia käyttäen. Maskeissa on muotoiltava nenäklipsi, jonka avulla maski istuu paremmin ja siitä saa tiiviimmän. Maskia voi pienentää korvaystävällisillä silikonisilla kiristysklipseillä.

Kampanjaan kuuluvat kaikki verkkokaupasta löytyvät kuosit. Seuralla/joukkueella on lisäksi mahdollisuus saada verkkokauppaan omalla kuosilla oleva maski. Kampanja on seuralle/joukkueelle riskitön, sillä tuotteita ei tarvitse tilata varastoon, vaan maskiksi.fi hoitaa tuotteiden logistiikan kokonaisuudessaan. Myyntikoodin perusteella kasvomaskien myynnistä tilitetään 3 euroa per maski suoraan joukkueelle/seuralle. Jos seuran/joukkueen koodilla myydään esimerkiksi 100 maskia, niin seuralle/joukkueelle tilitetään lyhentämättömänä 300 euroa.

Lisätietoja kampanjasta: asiakaspalvelu@maskiksi.fi tai 045 226 2236 (MaskiToni)

Lue aiheeseen liittyvä artikkeli SkatingFinland.fi-sivulta